Tjänster

Golvslipning med varsamma maskiner

Vi utför all slags golvslipning med våra moderna golvslipmaskiner, som har sug för att inte släppa ut så mycket damm. Oavsett vilket trägolv ni har, kan vi slipa det. Parkett eller trägolv i tiljor går utmärkt att slipa. Vi arbetar effektivt och med kvalitet. Det är det vi konkurrerar med – för att ge er bästa service och upplevelse.

Ytbehandling med önskemål

Efter den viktiga golvslipningen ytbehandlar vi det efter era önskemål. Då kan ni välja Lack, Hårdvax eller Olja. De olika ytbehandlingsmaterialen ger olika utseende och har olika effekt på trägolvet. Beroende på användning och vad trägolvet ska tåla passar olika material bäst. Ett trägolv i kök bör vara mer tåligt än ett i vardagsrum. Då kan vi rekommendera Lack som gör trägolv mer tåligt för spill, medan ett trägolv i vardagsrum inte behöver tåla spill på samma sätt. Då kan vi rekommendera Olja som gör det mjukare att gå på. Vi kan addera nyans och kulör efter era önskemål.

Nya trägolv med golvvärme

Önskar ni nya trägolv lägger vi det. Ni kommer med önskemål om träslag och mönster. Vi kan rekommendera bredd, träslag och sort, beroende på rummets storlek och den inredningsstil som ni önskar ha. Är det så att ni vill ha golvvärme till era trägolv lägger vi det. Golvvärme till trägolv går alldeles utmärkt. Då är det viktigt att inte välja ett för tjockt träslag. En lamellparkett, som är en mer modern slag av parkett, passar utmärkt till golvvärme. Det bör läggas av en professionell golvläggare. Det är viktigt att installera golvvärme som inte är för hett så att träet slår sig och kan förstöra trägolvet. Fråga oss om vilka värmesystem som passar i kombination med trägolv!

Parkett lagt i olika träslag

Den vanligaste parketten är lagt i fiskbensmönster, men det finns andra mönster som vi kan lägga. En lamellparkett har ett underlag i gran eller furu. Över det läggs lameller av plywood eller spånskivor av lönn, ask, bok eller ek. Det gör att en lamellparkett går utmärkt att slipa – så även ett klickgolv. Det är ett trägolv i tiljor som kan klickas i varandra och är lätt att lägga själv.

 

Släng inte slitna trägolv! Vi slipar trägolvet effektivt och miljövänligt.